Menjar a Besalú

El ventall de restaurants de Besalú és molt variat i s’adapta a cada necessitat del visitant.  Des de la cuina d’autor, passant per la més típica del país, la casolana i una gran oferta de menús i plats variats.

______________________________________________________________

Besalú Gastronòmica

Besalú Gastronòmica és una associació formada per cinc restaurants de Besalú i per l’Ajuntament. Pretén posar en valor productes tradicionals de la Vila i, sobretot, recuperar el lligam històric entre el pas del temps i el bon menjar.

Restaurant Can Quei
Restaurant situat en el centre històric de la Vila de Besalú. Davant l’església de Sant Vicenç Especialitat en productes frescos i cuina casolana i de mercat.Els dimecres, descans setmanal.


 

Sr. Marc Vergés
Plaça St. Vicenç, 4
Tel. 972 59 00 85
Restaurant Pont Vell
Restaurant situat al Call jueu just al costat del Pont Vell amb vistes sobre el Fluvià. Cuina estacional o de temporada. Us suggerim els nostres plats:El dilluns al vespre i dimarts descans setmanal.


 

Pont Vell, 28
Tel. 972 59 10 27
Restaurant “Cal Parent”
Amb 150 anys d’experiència, la Fonda Siqués és un referent en el món de l’hostelatge a la Garrotxa i a les comarques gironines. Parada obligada dels traginers que abastien les comarques de muntanya i dels qui, posteriorment, creuen que menjar és més que alimentar-se.


Sra. Carme Ventura
Av. Lluís Companys, 6-8
Tel. 972 59 01 10
Restaurant Oliveras
Situat a prop del nucli històric de Besalú. Ofereix una cuina tradicional amb productes del territori elaborats amb un ventall de menús i propostes gastronòmiques. Menjador interior i exterior amb un agradable ambient.


Sr. Josep Maria Oliveras
Pau Claris
Tel. 972 59 03 92
Restaurant Cúria Reial
Situat en un edifici , un dels exponents màxims d’arquitectura civil romànica just a la plaça major de Besalú. El restaurant disposa de diversos salons i terrassa amb vistes al pont. Especialitats en cuina de mercat amb productes originals del territori.


Sr. Angel Vidal i Sr Àlex
Plaça de la Llibertat, 15
Tel. 972 59 02 63

.

________________________________________________________________

Altres

larodagrogaweb Menjar a BesalúLa Roda Groga – Pizzeria

Pizzería La Roda Groga. Pizzes artesanes, riques, amb masa d’elaboració pròpia.
We speak English. On parle le français aussi.

C/ Portalet, 1 - Tel. 972 59 16 49
larodagroga@hotmail.es