Llum de Lluna

El 2015 es va celebrar la quarta edició del Llum de lluna, l’activitat nocturna organitzada per l’Ajuntament de Besalú. Es tracta d’un showcooking que va tenir lloc als claustres del Prat de Sant Pere durant dos divendres, el 24 de juliol i el 9 d’octubre.

El visitant podrà degustar un assortiment de tapes amb productes de temporada i una tast de vins i cava de l’Empordà. A més, s’enduran una copa de regal, una visita guiada a Besalú a càrrec de l’oficina de turisme i un  10% de descompte en un dinar o sopar als restaurants que integren Besalú Gastronòmica.

Aquesta associació, formada per cinc restaurants de Besalú i per l’Ajuntament, pretén posar en valor productes tradicionals de la vila i, sobretot, recuperar el lligam històric entre el pas del temps i el bon menjar. Els restaurants que formen part de Besalú Gastronòmica són el restaurant Can Quei, el restaurant Pont Vell, el restaurant Cal Parent, el restaurant Oliveras i el restaurant Cúria Reial.
Per a mes informació i reserva de tiquets us podeu dirigir a l’oficina de turisme de Besalú, al 972591240 i a turisme@besalu.cat

Llum lluna