Degusta Besalú

 

Degusta Besalú, el plaer del que és natural

 

El 2013 es va iniciar Degusta Besalú, una fira de formatges i cerveses d’elaboració pròpia.

El formatge i la cervesa, dos productes que elaborats de manera artesanal, prenen una forma i un sabor immillorables. Sota aquesta premissa es sustenta el Degusta Besalú, una fira que té lloc durant un cap de setmana de primavera.

Degusta Besalú es celebra a la plaça Major besaluenca. El caràcter d’elaboració pròpia és la major singularitat dels productes de la fira, un cita que Besalú vol consolidar de cares a aquest 2015, donada la bona rebuda de les dues primeres edicions. El dissabte 6 i el diumenge 7 de juny d’enguany us espera la tercera edició de la fira.

Amb la compra d’un tiquet, el visitant té l’oportunitat de fer cinc tastets, més una copa de vi i un llonguet amb fruits secs, cortesia dels flequers del poble, que a partir de 2014 es sumen a la iniciativa per les seves afinitats amb el tarannà d’aquesta.

També cal destacar que la fira compta amb la col·laboració dels restaurants de Besalú Gastronòmica i una programació complementària amb visita guiada, xerrades, tallers i altres activitats diverses.

degusta1 degusta3 degusta4 degusta5 desgusta2