Activitats turístiques i lúdiques a Besalú

Museu de Microminiatures de Besalú

Museu de Microminiatures de BesalúEns complau presentar-vos  Micromundi, l’únic i més variat museu de MINIATURES, MINIMINIATURES i MICROMINIATURES  d’Espanya. Un món màgic i fantàstic on trobarem l’art de l’impossible.

Visitar el Museu és endinsar-se en una altra realitat, en una altra escala, és fer un viatge al cor de la imaginació, la bellesa i la precisió tècnica.

La visita permet descobrir un conjunt  d’obres d’art  excepcionals que ens transportaran a diferents mons en miniatura. Contemplar mils de peces cada vegada més petites fins a arribar a les dimensions inimaginables de les MICROMINIATURES, el món de l’impossible. Mirar quelcom fet com per art de màgia com seria trobar una caravana de camells al trau d’una agulla, un conjunt de joies damunt una grana de poma, i fins i tot la torre Eiffel damunt d’una llavor de rosella.


Ars Didàctica – Visites Guiades

Ars didàctica Besalú Ars didàctica ofereix un servei lúdico-pedagògic per donar a conèixer i difondre el patrimoni cultural i la història de la Vila de Besalú.

Els destinataris d’aquest servei són el públic general i els centres educatius.

+Info: Natàlia Vergés | Telf. (+34) 972 59 13 47 / (+34) 607 45 35 31 | E-mail : info@arsdidactica.com | Web: www.arsdidactica.com

OFICINA ARS DIDÀCTICA: Carrer Major, 2  (*al costat de l’Ajuntament)  17850 Besalú (Girona)

 


Aventures a cavall – Mas Regalat

Centre d’equitació i hípica

Mas Regalat Besalú

Classes d’equitació, rutes i passejades amb poni, pupil·latge, casals, doma… descobreix una infinitat d’activitats relacionades amb el cavall i la natura.

Web:www.aventuresacavall.com

Descarrega aquí el díptic

+ Informació a: Mas Regalat (Besalú) | Tef.665 15 72 13 | Jordi Company  | facebook.com/HípicaRegalat