La biblioteca municipal obrirà el dia 1 de juny per devolucions i préstecs de documents.

A Besalú estem en la Fase 1 del desconfinament per la Covid19 que permetria obrir la biblioteca seguint les recomanacions del Departament de Cultura de la Generalitat,

OBRIREM L’1 DE JUNY en horari de tarda de 4:30 a 8:00 hores

Fins llavors treballarem per adequar els espais de la biblioteca, reorganitzar-nos i adaptar-nos a les noves circumstàncies per estar en condicions d’oferir-vos els nostres serveis.

Quins serveis oferirem?

Únicament el servei de préstec i retorn de documents i d’informació bibliogràfica.

Com funcionarà?
• L’aforament de la biblioteca i per respectar les distàncies de seguretat, només ens permet un treballador i un usuari dins el recinte al mateix temps.
• Els usuaris faran les peticions de préstec i consultes biliogràfiques al correu: biblioteca@besalu.cat o bé al telèfon 972.591.040 en horari d’obertura, recordem de 4:30 a 8:00 hores, podeu consultar el catàleg : http://argus.biblioteques.gencat.cat/ per saber els documents disponibles.
• Els documents que els usuaris retornin ells mateixos els dipositaran dins unes caixes que estarán habilitades a l’entrada de la biblioteca, aquets documents estarán en quarantena 14 dies abans no fem el procediment bibliotecàri.
• No us preocupeu per la data de devolució, l’hem allargat fins l’1 de juliol.
• No us podreu quedar a la biblioteca, només tindreu accés fins a la zona del taullell de préstec.

Charity Infographic