Eklèktik Moments a EspaiKD de Besalú. Divendres 18 de maig de 2018.

Benvolguts:

A EspaiKD fem 10 anys i hem volgut celebrar-ho amb accions diferents, com diferent és el que ens agrada fer…

Aquesta proper 18 de maig cap a les 19:30 h celebrem el  “EKLÈKTIK MOMENTS” un acte, un tast, un maridatge, una conversa…..una experiència en què hi participem en Josep Vidal (producte d’alta qualitat i proximitat), la Marta Pedra (etnòloga i copropietària dels cellers La Vinyeta), en Jaume Solé (xef i propietari dels Fogons de Can Llaudes), Kim Casellas(coffee center, productes exclusius buscats en origen) i jo mateix Kel Domènech

Hem triat cinc col·leccions, Món, Kamakristvs, Kolor, Màquina, Criatures i les hem descrit amb adjectius, aquests els ha agafat en Jaume i els ha traduït a tapes, els mateixos adjectius i les tapes les hi hem donat a la Marta i ha escollit cinc vins. La nostra pretensió és esborrar els protagonismes i crear una atmosfera a on parlar d’art, menjar, beure i maneres de crear, esdevingui una amalgama compacte sense un protagonista i uns complements… i potser acabar entenent un vi o una xocolata observant una escultura o assaborint un cafè.

Aquesta acció té un màxim de 15 participants. La farem al mig de la galeria, sota la volta del S.XIV i envoltats d’escultures. Li hem posat un preu de 25 euros per persona.

Els primers 15 que s’inscriguin passaran a formar part d’aquesta experiència.

Us animo a ser-hi, tots els qui hem creat aquesta proposta hi aboquem el nostre saber i les nostres ganes d’avançar en aquest emocionant món de la creació.

EKLÈKTIK MOMENTS

Divendres 18 de maig a les 19:30 h a EspaiKD. C/ Forn 1 A de Besalú

25 eur per persona.

KD.106 c