Besalú present a la 10ª Fira del Ferro d’Alins a la Vall Ferrera

Aquest darrer cap de setmana dies 5,6 i 7 de juliol, s’ha portat a terme una de les fires de forja més singulars del territori català : La Fira del Ferro Pirinenc de la Vall Ferrera. Més de 80 ferrers han forjat junts al singular poble d’Alins. Els diferents municipis que formen part de la xarxa Interreg Poctefa Pyrfer hi han estat representats institucionalment amb el convenciment de que cal fer xarxa i unir esforços per fer un futur millor entre tots i aconseguir que les nostres tradicions perdurin en el temps. Goretti Blanch ha estat la representant de l’Ajuntament de Besalú.
Ce dernier week-end a eu lieu du 5 au 7 juillet et a été l’une des foires les plus uniques du territoire catalan: La Fira del Ferro Pirinenc de la Vall Ferrera. 
Plus de 80 forgerons ont travaillé ensemble dans le singulier village d'Alins. Les différentes municipalités faisant partie du réseau Interreg Poctefa Pyrfer ont été représentées institutionnellement
 avec la conviction qu'il est nécessaire de créer un réseau et de conjuguer leurs efforts pour créer un avenir meilleur entre tous et faire en sorte que nos traditions perdurent.
 Goretti Blanch a été le représentant du conseil municipal de Besalú.
unnamed fira ferratafira ferrata i