ATENCIó JOVES : Formació pilot transfronterera de MONITOR EN EL LLEURE

Empresa i ocupació

Durant el mes de febrer es realitzaran diferents sessions informatives a la demarcació de Girona i Lleida sobre una formació pilot transfronterera de monitor/a de lleure que creiem pot ser del vostre l’interès . El projecte  TRAMPOLIN POCTEFA permetrà a 75 joves dels territori transfronterer obtenir el títol de monitor/a de lleure català, aragonès i andorrà i el BAFA Francès. 

Es tracta d’una formació pilot que permetrà obtenir aquesta titulació i treballar als diferents territoris del projecte. Busquen 25 joves catalans residents al territori transfronterer ( preferiblement a les demarcacions de Girona i Lleida) majors de 18 anys amb coneixements de Francès i amb la ESO acabada. La formació es realitzarà durant el 2020: A Catalunya, la formació bàsica es farà a Olivella del 20 al 28 de juny i la formació d’aprofundiment  del 27 de juliol a l’1d’agost al Prat del LLobregat. Hi ha la possibilitat de fer-la també a l’Alta Garona (occitània-França) o a l’Aragó.

Per tal d’explicar millor la iniciativa als i les joves, es realitzaran dues sessions informatives a les comarques de Girona :

Dimarts 18 de febrer a les 17h a l’aula polivalent de l’Institut Olivar Gran de Figueres ( Avinguda M. Àngels Anglada,11 ) i el dimarts 25 de febrer a les 17h a  la Sala d’actes de l’institut Montilivi de Girona ( Avinguda Montilivi, 125 )