Arriba el Besalú Medieval 3.0

La vila comtal de Besalú ja es prepara per una de les seves fires més notòries, el Besalú Medieval. Enguany, l’esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 de setembre i oferirà, com sempre, un acurat viatge al passat farcit d’espectacles, activitats i tallers per a totes les edats.

Aquesta visió retrospectiva, però, compartirà protagonisme amb les tendències més contemporànies. En aquest sentit, en l’edició d’aquest 2017 s’alçarà el teló del Besalú Medieval 3.0, una iniciativa que pretén aprofitar l’auge de les principals xarxes socials –Facebook, Instagram i Twitter– per tal de potenciar les propostes de la fira i, de retruc, els productes de proximitat, que tindran molta presència en els diferents premis i sortejos que s’oferiran.

Aquest nou format, que girarà al voltant de l’etiqueta #Besalumedieval, serveix per “donar la volta” a la Fira a través d’una estructura de xarxes socials que ja és molt present al municipi a l’hora de potenciar la difusió i les propostes del comerç local.

besalu.medieval.3.0.informació-


En aquest sentit, i més enllà dels tradicionals sortejos que es faran a través dels posts al Facebook o al Twitter a càrrec dels visitants, una de les novetats serà un concurs de localització. En concret, els participants hauran de trobar l’autor d’un vídeo en directe realitzat per un membre de l’organització a través d’Instagram. El vencedor s’emportarà l’allotjament d’un cap de setmana a Besalú amb pensió completa.

Aquesta i d’altres activitats 3.0 evidencien el gir de l’esdeveniment cap a les noves fornades. Amb aquesta iniciativa es vol aconseguir que el públic jove consolidi el seu vincle al Besalú Medieval, donar-li una nova perspectiva a la fira. Es tracta d’una aposta forta que pretén potenciar l’ús de les xarxes socials i els avantatges que aquestes ofereixen en el que fa referència a la difusió d’activitats.

 

Cliqueu aquí per anar a la noticia.