Visites guiades estiu 2019

Microsoft Word - cartell pdf 2019
Microsoft Word – cartell pdf 2019

VISITES GUIADES A BESALÚ ESTIU 2019
L’Oficina Municipal de Turisme de Besalú, durant els mesos de juliol i agost ha programat diverses visites guiades per a donar a conèixer el patrimoni de la vila. Les diferents visites guiades que s’ofereixen són:

DESCOBREIX EL BESALÚ MEDIEVAL
Visita guiada completa. Per el centre històric de la vila comtal. El recorregut té una durada aproximada de 1 hora i 15 minuts, en el que visitarem els espais més importants del call de Besalú, el Micvé i les excavacions de la sinagoga, ens endinsarem en un monestir visitant l’església de Sant Pere i veurem un audiovisual sobre la història del poble.
El preu de la visita és de 4.60 € per persona, i gratuïta per els menors de 12 anys.

UN PASSEIG PEL CALL
Visita guiada al call jueu; On veurem els seus edificis més importants el Micvé, i les excavacions de la sinagoga. El recorregut té una durada aproximada de 30 minuts.

El preu de la visita és de 2.25 € per persona, gratuïta per els menors de 12 anys.

Per més informació i reserves
OFICINA MUNICIPAL DE TURISME DE BESALÚ
C/ Pont, 1 – 17850 Besalú
Tel: 972 59 12 40
Email: turisme@besalu.cat

 

VISITAS GUIADAS A BESALÚ VERANO 2019
La Oficina Municipal de Turismo de Besalú, durante los meses de julio y agosto ha programado diferentes visitas guiadas para dar a conocer el patrimonio de la villa. Las diferentes visitas guiadas que se ofrecen son:

DESCUBRE EL BESALÚ MEDIEVAL
Visita guiada completa por el centro histórico de la villa condal. El recorrido tiene una duración aproximada de 1 hora y 15 minutos,en el que visitaremos los espacios más importantes del barrio judío de Besalú, el Micvé y las excavaciones de la sinagoga, nos adentraremos en un monasterio visitando la iglesia de Sant Pere y veremos un audiovisual sobre la historia del pueblo.
El precio de la visita és de 4.60 € por persona, i gratuita para menores de 12 años.

UN PASEO POR LA JUDERÍA
Visita guiada por la judería dónde veremos los edificios más importantes el Micvé, y las excavaciones de la sinagoga. El recorrido tiene una duración aproximada de 30 minutos.
El precio de la visita és 2.25 € por persona, gratuita para los menores de 12 años.

Para más información y reservas:
OFICINA MUNICIPAL DE TURISME DE BESALÚ
C/ Pont, 1 – 17850 Besalú
Tel: 972 59 12 40
Email: turisme@besalu.cat