Procés Participatiu IE Salvador Vilarrasa 2021

  • Què es pregunta?

El procés participatiu IE Salvador qüestiona a alumnes i professors del centre com voldrien que fos el nou centre educatiu. Es divideix en dos grans grups:

  1. Com han de ser els espais docents?
  2. Com han de ser els espais de suport docent?
  3. Com han de ser els espais relacionals?
  4. Com han de ser els espais d’administració?
  5. Com han de ser les instal·lacions i els serveis?
  6. Com han de ser els espais exteriors?
  • Eines que s’han utilitzat

Durant el procés s’han realitzat diferents preguntes a alumnes i professorat i s’han estudiat quines eren les necessitats i quines són les propostes del centre. Mitjançant una ponderació s’ha arribat a un resultat final.

També s’han generat document com 

  • Resultats

Després del buidatge de dades s’ha arribat a la conclusió de que el centre que volem ha de tenir

  1. Sala de professorat amb pica
  2. Pica a totes les aules ordinàries
  3. Rotulació de  les classes i indicacions amb els colors corporatius
  4. Tancament del centre i espais exteriors: es proposa adequar el carrer Pare Pujiula per tal de que sigui més segur (treure la vegetació i fer la vorera més gran)
  5. Sistema gradulux per totes les aules d’orientació sud
  6. Aprofitar el sistema de calefacció de biomassa
  7. Unificar la instal·lació elèctrica del centre escolar i el pavelló
  8. El magatzem del cicle infantil ha de ser com a mínim 15m2
  9. Fer accès directe del pati d’infantil fins al magatzem per facilitar l’intercanvi de jocs

Document de retorn amb els totes les dades de les enquestes